Dekkhotell/dekkskift

Ravnanger Autosenter tilbyr både dekkskift og dekkhotell.

Dekkhotell hos Ravnanger Autosenter

De fleste av oss har vel på et eller annet tidspunkt stått klar for dekkskift i garasjen, og oppdaget at vi hadde kjørt på forrige sesongs dekk hele tiden. Og egentlig blitt litt lettet fordi sommerdekkene likevel lå langt bak sykler og utemøbler og noe treverk vi hadde planer om å gjøre om til en platting før høsten satte en stopper for de planene.

Ravnanger Autosenter tilbyr dekkhotell. Dermed kan du frigjøre plass i garasjen, samtidig som du overlater ansvaret til oss med å holde orden på både tidspunkt for dekkskift og hvilken sesong det er.

Vi vasker og oppbevarer dekkene dine hele sesongen, og gir deg beskjed hvis de må byttes ut. Dekk er ferskvare, og loven tilsier et minstekrav på mønsterdybde der 1.6mm er minimum for sommerdekk, og 3.0mm for vinterdekk. Vi anbefaler at dine dekk byttes ut før de er så nedslitt at du når minstekravet, både for din og andres sikkerhet.

Ved endt sesong bytter vi dekk, sjekker og rengjør de gamle – og gir dem et tørt og fint rom i vårt dekkhotell. Vi klargjør de nye dekkene, sjekker luftrykk og dobbeltsjekker at mønsterdybden er godkjent.

Pris for dekkhotell med dekkskift FRA: 1000,-kr pr. sesong. Inkluderer omlegging + hotell. *

 

  • Prisen varierer ut ifra dekkdimmensjon.

Dekkskift hos Ravnanger Autosenter

Du trenger ikke ha dekkhotell hos oss for å få skiftet dekkene dine. Ta med de nye dekkene inn til oss, så skifter vi over. Vi sjekker også mønsterdybde på nye og eksisterende dekk, slik at du er sikker på at du kjører trygt og lovlig.

Ta kontakt idag for å avtale time for dekkskift.

Pris for omlegging av dekk, Fra: 400.- kr. *

 

Prisen varierer ut ifra dekkdimmensjon

Nye dekk?

Skulle dekkene dine være utslitt, så har vi et stort utvalg i nye dekk til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt for pristilbud.

Har du spørsmål angående våre tjenester?

Vi utfører de fleste typer serviceoppdrag, samt EU-kontroller og service etter EU-kontroll. Fyll ut skjema så kontakter vi deg!