Tjenester

Hos oss får du utført de fleste typer serviceoppdrag. Vi hjelper deg med alt fra skift av lyspærer og stramming av viftereim til EU-kontroll og sjekk av hjulstilling.

Service

Vi utfører de fleste typer serviceoppdrag, samt EU-kontroller og service etter EU-kontroll. Hos oss tar vi i mot alle bilmodeller, og tar alt fra skifting av lyspærer til full service.

Regelmessig service forlenger bilens levetid, og det er alltid fornuftig og trafikksikkert å foreta en sjekk før sommeren og før vinteren – slik at bilen er klar til sommerferien eller påskeferien.

AC-kontroll

Ravnanger Autosenter hjelper deg med service på ditt AC-anlegg, og sørger for at dette er i optimal stand. Air Condition-anlegget skal ha jevnlig etterfylling av kjølevæske. Allerede etter noen få år opplever mange at effekten på anlegget avtar, og dette skyldes som oftest for lite væske i systemet. Vi gjør en full sjekk, og bytter også pollenfilter om det trengs.

Sliter du med vond lukt i bilen, så kan dette også skyldes Air Condition-anlegget, der det kan ha dannet seg bakterier på grunn av stillestående, fuktig luft. Dette kan vi hjelpe deg med, så ta kontakt idag.

Hjulstilling

Vi kontrollerer hjulstillingen på bilen din, og sørger for at denne er justert i henhold til den enkelte bilprodusentens tekniske data.
Ved skjev hjulstilling, så slites dekkene veldig fort. Oppdager du at dekkene dine er veldig mye mer enn bruk og alder skulle tilsi, så ta kontakt med oss, da dette er en kraftig indikator for kontroll av hjulstilling.

Les mer om våre tjenester

Kontaktinformasjon

Adresse: Kollevågvegen 8,5310 Hauglandshella

Telefon: 56 14 72 77
Epost: ravnanger@automester.no

Har du spørsmål angående våre tjenester?

Vi utfører de fleste typer serviceoppdrag, samt EU-kontroller og service etter EU-kontroll. Fyll ut skjema så kontakter vi deg!